Känner du som chef att det är svårt att leda din personal på distans?

Chefsutveckling på distans

Corona-pandemin (Covid-19) har nu pågått i ett år. Pandemin har medfört många dödsfall. Många känner sig oroliga över att smittas. Många företag har drabbats ekonomiskt av pandemin. Folkhälsomyndigheten fortsätter att rekommendera att de som har möjlighet att jobba hemifrån fortsätter med det.

Många har börjat trötta på att följa alla rekommendationer och restriktioner. Många som jobbar hemifrån tycker att det fungerar bra medan andra tycker att arbetsmiljön inte är lika bra när de jobbar hemifrån. Många som jobbar på distans saknar de sociala kontakter de är vana vid att ha när de är på jobbet. När man jobbar hemifrån sker möten via telefon eller videomöten. Många anställda uttrycker att det är svårt att hålla möten på distans. Många chefer uttrycker svårigheter med att vara chef på distans.

Vi kan erbjuda dig som chef chefscoaching kring din situation. Chefscoaching kan vara ett stöd för dig som chef under pågående Corona-pandemi. Detta kan göras via Corona-säkrade fysiska möten eller på distans. Vi kan även erbjuda dina medarbetare handledning om de behöver detta.

Kontakta oss för mer information.

Helene Stolt, leg. psykoterapeut, socionom

Ledarskapsutveckling

Psykoterapimottagning

Detta inlägg publicerades i coaching, corona och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s